Gratis doneren

We zijn gelijkwaardig, samenwerking is nodig om succesvol te zijn.

Help de stichting met gratis donaties via
www.helpfree.ly/J15902.nl

De organisatie Helpfreely  wordt geleid door  vrijwilligers, die zijn gevestigd in Spanje. Een geweldig initiatief van deze jonge mensen.

Wanner we goed gebruik maken van de technologie en social media hebben we de kans om heel veel goeds te creëren in deze wereld. De eerst stap hiervoor is iedereen te informeren en ze bewust te maken over de mogelijkheden.
We kunnen een onderdeel worden van de successen van de mensen in Gambia, de organisatie van Helpfreely heeft ervoor gezorgd dat alle tools om te helpen samen worden gebracht en deze een onderdeel te maken van ons dagelijks leven.

Op dezelfde manier waarop we nu sociale netwerken hebben geadopteerd in ons leven kunnen we van hulp een dagelijkse bezigheid maken.

Maak een account aan bij Helpfreely om de mensen in Gambia gratis te steunen.

Zo werkt het:

Wanneer u via internet gaat shoppen en uw aankopen doet, gaat er gratis 1,5% tot 6% naar de Stichting Robin Hood. Er doen meer dan 5.000 bedrijven mee,  bedrijven die meedoen zijn o.a. Cool bleu, Blokker, Hema, Wehkamps, Booking.com, Drogist Online, Bruna en nog vele meer………….. Boek een reis, neem het gemak om internet te gebruiken voor veel van uw aankopen. Daardoor wordt hulp voor Gambia gegenereerd en die is zeer welkom.

 

Ga naar www.helpfree.ly/j15902.nl u bent dan meteen op de pagina van Helpfreely met als goed doel stichting Robin Hood. Maak vervolgens een account aan.

Maak een app aan met Google Chroom, scrol naar beneden en klik op installeer de Helpfreely App.  Down Load Google Chroom en bevestig, u krijgt daarna een mail in uw mailbox om uw e-mail te bevestigen.

Wanneer u dan iets wilt kopen komt het logo van helpfreely        voor het bedrijf te staan dat meedoet aan gratis doneren.  Dit is makkelijk en zo vergeet u niet gebruik te maken van gratis doneren. Zorg er wel voor dat de app wordt geactiveerd tijdens uw aankopen. Zie het gezichtje links in de balk.

Bij mobile telefoons gaat het niet altijd gemakkelijk maar het lukt wel,  u kunt dan hulp vragen per mail via het contactformulier van Helpfreely.

Dank u wel voor uw steun en vertrouwen

logo van Helpfreely