Angela in Bansang

 

 

27-03-2013: Angela zet meteen de kinderen aan het werk, tijdens de renovatie van de Thomas Nursery wordt de hulp ingeroepen van de kinderen.

17-04-2013: Angela heeft op dit moment,  al veel werk verricht. Samen met de kinderen en de leraren wordt de school geordend en geleerd om lesroosters te maken. Ook heeft Angela Alieu Saweyer de hoofdleraar wat computervaardigheden bijgebracht.

We horen van Angela medio Juni hoe het allemaal is geweest en wat het eindresultaat is.

Mail van Angela april 2013:

Ik heb de lijsten van alle kinderen ingevoerd op de computer en dit ook aan Alieu geleerd. Volgende week moet de verbouwing van de twee nieuwe klaslokalen zo goed als afgerond zijn en dan gaan we beginnen met het schoonmaken van de muren zodat er geverfd kan worden. Ik heb al emmers en schoonmaakmiddel gekocht en iemand van de lodge heeft Europese bezems gevonden. Die ga ik vanavond ophalen. We hebben het ook even gehad over de indeling van de Apotheek. Tegen de tijd als de school er weer als nieuw uitziet, wil ik een lijst maken voor de kinderen met taken, die gebaseerd zijn op het schoonmaken van de lokalen, bord schoonmaken, vegen enz….

 

 

27-6-2013

Ik heb mijn best gedaan en ben blij dat de leraren tevreden over mij zijn geweest. Ik wilde ook graag luisteren naar de gedachte die zij hadden maar het gebeurde ook regelmatig dat iedereen het eens was met mij, alleen hadden de leraren in het begin moeite dat de kinderen mee moesten helpen de lokalen schoon en netjes te houden. De kinderen zelf vonden dit juist erg leuk. Over het algemeen is het soms lastig om geen feedback te krijgen, maar ik ben wel ontzettend blij dat ze het zo goed opgepakt hebben en hoop dat ze er mee doorgaan.