Ouders

Kinderen zijn de toekomst maar de ouders moeten het nu doen.

De ouders spelen een belangrijke rol voor de naar schoolgaande kinderen en dat is logisch, iedere ouder is verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.

De ouders waarderen uw steun enorm, ze zijn blij en voelen zich door een eigen bijdrage van het schoolgeld ook zelf meer verantwoordelijk voor hun kinderen. Zij komen tot inzicht. Kinderen kosten geld en dit wordt vanzelf overgedragen aan de kinderen.

Al meer dan 100 jaar of langer worden er kinderen gesponsord, kinderen krijgen kinderen en deze worden ook weer gesponsord. Dit wordt doorgegeven van generatie op generatie. Hier zou toch een einde aan moeten komen, zeker ook omdat het land Gambia al zoveel heeft gedaan voor het onderwijs.

De stichting “Robin Hood”heeft veel respect voor de ouders die hun kinderen op deze manier kunnen steunen en hierdoor ook zelf een ontwikkeling doormaken. Dit is een samenwerkingsverband die aansluit op de visie van de stichting. Meer dan 78 kinderen geslaagd, ouders hebben al die jaren hun kinderen financieel kunnen steunen.